Velkommen til typologi

Jeg hedder Hanne Urhøj, jeg er jungiansk analytiker med speciale i klassisk typologi og i moderne psykodynamisk version af typologien. Jeg kan hjælpe DIG til bedre at forstå dig selv og dine relationer  – og ORGANISATIONER, SKOLER  OG UDDANNELSESSTEDER når I vil arbejde med mere bevidst favne den typologiske mangfoldighed, som findes blandt mennesker. Den psykodynamiske version af Jungs typologi, som jeg arbejder med, er en ‘add-on’ til den klassiske typologi og et godt redskab, når man vil i dybde  og arbejde med mere gennemgribende forandringer – individuelt og i gruppen. KONTAKT: Hanne Urhøj. Mail: hanne@typologi.net Mobil: 23903968

One Response to "Velkommen til typologi"

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Skriv en kommentar

%d bloggers like this: